Mercedes-Benz galvenās pirmizrādes

Trīszvaigžņu Mercedes-Benz Parīzes autoizstādē demonstrēja vairākus jaunumus, kas galu galā tika nosaukti par gaidītākajiem.

 Atjauninātais Mercedes-Benz CLS izraisīja lielu apmeklētāju interesi. 4 durvju kupejas otrā paaudze ir veidota uz E klases platformas. Dizains veidots Štutgartes zīmola modernā stilā. Izstrādātāji atstāja atpazīstamo CLS siluetu un zīmola iezīmi – durvis bez augšējiem rāmjiem. Modelis saņēma ekonomiskus dzinējus, pirmkārt, pārdošanā nonāks dīzeļdzinējs par 265 un benzīns uz 360 zirgspēkiem. Arī Parīzē Mercedes-Benz demonstrēja S-250 CDI BlueEfficiency. Auto tiek dēvēts par ekonomiskāko luksusa sedanu pasaulē. Degvielas patēriņš sasniedz tikai 5,7 litrus uz 100 kilometriem. Starp automašīnas tehniskajām zināšanām ir Start-Stop sistēma, ekonomiska septiņu pakāpju pārnesumkārba. Atjauninājumi skāra arī grezno Mercedes-Benz CL kupeju. Automašīna saņēma jaunu LED apgaismojumu un nelielas izmaiņas pārsega un bufera stilā. Salonā tagad ir jauna stūre un oriģināli koka izstrādājumi. Dzinēju klāstā būs benzīna V-6 BluDirect, V-8 BluDirect un augstākās klases AMG ar 537 zirgspēkiem. Līdzās jaudīgajiem sporta automobiļiem Mercedes-Benz demonstrēja arī atjauninātus komerctransporta bestsellerus - Viano un Vito. Furgoni saņēma jaunu optiku, pārveidotus bamperus un restes. Sava veida auto tūnings pieskārās plastmasai un polsterējumam. Vācu inženieri piedāvā arī modernizētu 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.