Jauns Mitsubishi L200 2014.g

Ilgi gaidītais Mitsubishi L200, kas pieder 2014. un 2013. gada modeļu klāstam, beidzot ir nonācis 4. paaudzē.

Šis pikaps pirmo reizi tika prezentēts sabiedrībai pirms septiņiem gadiem, un joprojām savā nišā ieņem vadošo pozīciju. Pieejamās specifikācijas pārstāv piecvietīga Double Cab, pusotra un divvietīga kabīne.Pēc vairākām izmaiņām pikaps ieguva principiāli jaunu dizainu. Priekšpusē var redzēt daudz kopīga ar Pajero Sport. Tagad salons nesaplūst ar kravas sekciju, bet ir skaidri no tās atdalīts.Mitsubishi L200 garums, platums un augstums ir attiecīgi 5000,1800 mm un 1780 mm. Klīrenss un riteņu bāze - 200 un 3000 mm. Kravnesība 915 kg.Pikapa sirds ir 136 zirgspēku turbo dīzeļdzinējs ar tilpumu 2,5 litri. Transmisija - mehāniskā, piecu ātrumu. Top versijas pircēji saņems četrpakāpju automātisko pārnesumkārbu.Visu riteņu piedziņas pārnesumkārba ar samazinātu rindu un centrālo diferenciāli paredz priekšējo riteņu atslēgšanu.

 Tos var ieslēgt ar ātrumu līdz 100 km/h.Chevrolet Tracker, kam ir kopīga platforma ar Opel Mokka, jau paguva iedegties nesenā salonā Parīzē. Paredzams, ka Krievijā jaunums drīzumā nonāks ar citu nosaukumu.Citroen C4 Aircross ir franču dizaineru un Mitsubishi sadarbības auglis. Krosovers izmantoja to pašu platformu kā Mitsubishi ASX. Šo auto varēja apskatīt pagājušā gada Ženēvas salonā.Kas attiecas uz jau pieminētā Mitsubishi L200 cenu, tad par pamataprīkojumu nāksies maksāt 909 000 rubļu. Šajā gadījumā pircējs saņems stūres pastiprinātāju un divus gaisa spilvenus. Par 1 159 000 rubļu jūs varat iegādāties uzlabotu paketi ar manuālo pārnesumkārbu. Šeit jau ir pieejama ABS bremžu sistēma, klimata kontrole, miglas lukturi, borta dators un pilnas jaudas piederumi. Automātisko pārnesumkārbu cienītājiem būs jāmaksā 1 239 000 rubļu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.