KIA gatavojas izlaist pirmo elektrisko pikapu ar brutālu dizainu


Internetā parādījušās interesantas Dienvidkorejas kompānijas KIA masīva elektriskā pikapa renderēšanas fotogrāfijas ar brutālu dizainu. Pēc provizoriskiem datiem zināms, ka auto būs 5,5 metru garumā, kā arī pilna kabīne ar piecām sēdvietām.

Eksperti liek domāt, ka klāsts saņems ne tikai elektriskos spēka piedziņas, bet arī tradicionālo iekšdedzes dzinēja versiju. Proti, 2,5 litru benzīna turbodzinējs ar 210 zirgspēkiem un 276 ZS turbodīzelis ar 2,5 litru tilpumu kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Funkcijas nostādīs jūs vienā līmenī ar tādiem pretiniekiem kā Ford Ranger un Toyota Hilux.


Akumulatora opcija paredz dubultu elektromotoru klātbūtni ar kopējo nominālo jaudu 123 kWh, 550 ZS un 800 ņūtonu griezes momentu. Šādiem parametriem ar pilnu akumulatora uzlādi būtu jānodrošina 450 kilometru kreisēšanas diapazons. Precīzs pārdošanas sākuma datums nav zināms, taču, visticamāk, oficiālā prezentācija būtu gaidāma ne agrāk kā 2024. gadā.
http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.