Alfa Romeo Essence atmiņas koncepcija

Alfa Romeo Essence Concept ir ļoti stilīgs sporta auto ar neparasti gludām virsbūves līnijām. Projektējis 2010. gada Koventrijas universitātes Transporta dizaina absolvents Sems Holgeits.

Alfa Romeo Essence pakāpeniski sašaurinātā virsbūves vienkāršās un elegantās līnijas paātrinājuma procesā piedzīvo izmaiņas - virsbūve it kā pielāgojas gaisa plūsmai, iegūstot optimālu formu no aerodinamikas viedokļa. Kā izdomājis Holgate, virsbūves daļām jābūt izgatavotām no īpašas plastmasas ar atmiņu. Tā kā koncepcija tika izstrādāta 2035. gadam, zinātniekiem vēl ir laiks izveidot materiālu, kas iedzīvinās dizainera ideju.

Hmm, šādu auto Kazaņā diez vai izdosies atrast, izņemot, ja rūpīgi meklējat vietnē auto.slando.kazan.ru Priekšējās virsbūves daļas atgādina ap korpusu cieši aptītu apmetni vai mēteli. Aizmugurējie riteņi ir novietoti tālu viens no otra, un to dizains nepārprotami ir iedvesmots no sporta automašīnām, kas piedalījās pašās pirmajās automašīnu sacīkstēs. Bet tie deva dizainerim iespēju ievērojami sašaurināt virsbūves aizmuguri.Abus sēdekļus automašīnas iekšpusē atdala centrālais stingrības stiprinājums, kas iet cauri visam salonam. Uz speciālas konsoles novietotā displeja pozīciju var mainīt, izmantojot regulējumus. Aiz sēdekļiem ir vieta, kur novietot nelielu bagāžas daudzumu - piemēram, pāris koferus. Alfa Romeo Essence koncepts ir paredzēts aprīkots ar elektromotoru, ko darbina litija jonu akumulatori, kurus tuvākajā stacijā var ātri nomainīt pret svaigiem, netērējot laiku uzlādēšanai. Nomaiņa prasīs tikai pāris minūtes, jo akumulatora stiprinājumi ir vienkārši un ērti.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.