Aston Martin VIE GH: konceptmodelis zīmola 100. gadadienai

Krievu dizaineris Grigorijs Gorins zīmola 100. gadadienā prezentēja nākamās paaudzes sporta auto.

Modelis godina Aston Martin. Grigorija Gorina VIE GH Anniversary 100 Concept apvieno dažas britu zīmola raksturīgās proporcijas un dizaina iezīmes ar touchtocar.ru agresīvajām ārējām iezīmēm, kas bagātas ar asām malām un robainām līnijām, kā arī īpaši izstrādātiem dekoru elementiem. auto izceļ muskuļota plecu līnija, plēsonīgas sānu gaisa ieplūdes aiz priekšējiem riteņiem un ķīļveida motora pārsegs.Kopumā koncepta proporcijas atgādina 2009.gada Aston Martin One-77, īpaši profilā un skatoties no plkst. pakaļgals. Taču, salīdzinot ar One-77, VIE GH piedāvā izsmalcinātāku, sarežģītāku estētiku, un to var uzskatīt par piemēru zīmola turpmākajai attīstībai dizaina tendencēs. Automašīnai apstājoties, visi stikla elementi, ieskaitot priekšējos lukturus, aizmugurējos lukturus un vējstiklu, saplūst ar automašīnas virsbūvi, nokrāsojoties tā krāsas krāsā.

  Uz virsbūves var saskaitīt daudz aktīvu aerodinamisko elementu – tostarp gaisa dzesēšanas sistēmas sānu atveres, aizmugurējo difuzoru, spoileri un priekšējo režģi. Atsevišķu elementu pagarinājuma pakāpe tiek izvēlēta automātiski atkarībā no automašīnas ātruma un kopējās aerodinamiskās pretestības.Pats dizainers skaidro: “Īpašu uzmanību superauto dizaina un dizaina attīstības tendencēm vienmēr esmu pievērsis visu 20. gadsimtā. Skaidri tos saprotot, varu runāt par iedibināto noteikumu un principu ievērošanu [..] superauto dizaina jomā.” Konceptuālais modelis tika iecerēts kā automašīna ar videi draudzīgu spēkstaciju. Automašīnu darbina ūdeņraža dzinējs un četri elektromotori, pa vienam katram ritenim. Akumulatora elements atrodas zem grīdas transportlīdzekļa centrālajā daļā. Aston Martin koncepcijas 3D vizualizāciju veica Vlads Mišins. Viņam ir diploms rūpnieciskajā dizainā, kā arī bakalaura grāds tajā pašā jomā.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.